[ Új Hozzászólás · Taglista · Szabályzat · Keresés a fórumba · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Mark  
Letöltés Király Fórum » Letöltés Király Információk » Oldal dolgai » Oldal szabályzat
Oldal szabályzat
Mark Dátum: Szombat, 2011.02.12, 18:09 | Üzenet # 1
Üzenetek: 26
Hírnév
[ 5 ]
Offline
JOGI NYILATKOZAT

Oldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük! Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Az oldalon elhelyezett linkek tartalmáért kizárólag a feltöltője felel!

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

1. A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban: adatvédelmi törvény) rendelkezései alapján személyes adatnak minősül minden, meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, érintettre vonatkozó következtetés. Személyes adat lehet például a feltöltött fájlokban közölt, természetes személyekre vonatkozó információ, vagy természetes személyt ábrázoló kép-, illetve hangfelvétel.

2. Felhasználó tudomásul veszi, hogy személyes adatot tartalmazó fájlt csak az érintett hozzájárulása alapján tölthet fel, és az ilyen fájlra mutató letöltő-linket csak az érintett hozzájárulásával helyezhet el oldalunkon. A felhasználó tudomásul veszi továbbá, hogy a jelen pontban írt rendelkezések megszegése esetén minden ezzel kapcsolatban felmerült felelősség kizárólag a felhasználót terheli.

3. Felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben a jogosulatlan adatkezelés miatt eljárás indul, szolgáltató az eljáró szerveknek a regisztráció során tudomására jutott adatokat átadhatja.

1. Regisztráció, profil

1.1 Valós e-mail cím megadása kötelező!
1.2 Ismert személyek(politikusok, színészek, stb.) nevével regisztrálni tilos!
1.3 Közízléssel ellentétes, vulgáris és a hatályos magyar jogszabályokba ütköző név választása (pld. tiltott önkényuralmi jelképek használata) tilos!
1.4 Regisztrációddal elfogadod az oldal szabályzatát.
1.5 Aláírás, avatar: Az avatar mérete max. 160X260 pixel lehet. A közízlést sértő, erőszakos, durva avatarokat töröljük. Az aláírásod ne zsúfold tele, max. 1-2 képet rakj bele, ne rontsa az összképet. Ne legyen az aláírás magasabb 300 pixelnél. Az aláírásban maximum 1 link megengedett, de az nem lehet warez jellegű(sem direktben, sem linkrövidítővel rejtve).

2. Fórumozás

2.1 Letöltési linkeket csak Hide+Code között fogadunk el! A direkt linket tartalmazó témákat javítjuk és a feltöltő figyelmeztetést kap!
2.2 Feleslegesen ne nyiss új témát, mindent a saját helyére írj! Használd a keresőt!
2.3 Ha bármilyen hibát tapasztalsz(halott, hibás link, megtévesztő, hibás leírás, stb.), illetve szabálytalanságot látsz, használd a "Halott link" gombot!
2.4 A staff folyamatosan ellenőrzi a tartalmat, adott esetben figyelmeztetés nélkül szerkesztheti, vagy törölheti a hozzászólást!
2.5 Olyan témánál, amiben halott link szerepel, a vezérlőpult/profil menüben, a feltöltő által megadott információ szerint járunk el. Ha a feltöltő értesítést kér, a témát javításig a Lomtár fórumrészbe helyezzük át. Itt 7 nap áll a feltöltő rendelkezésére, hogy javítsa a linkeket. Ha nincs beállítva a halott linkek kezelése, ott a törlést vesszük alapértelmezettnek.
2.6 Tilos a káromkodás, flood, trágár beszéd! A vallási, politikai, etnikai vitákat, uszítást, diszkriminatív szövegeket is mellőzzük!
2.7 A folyamatos egymás utáni hozzászólás fórumokon belül floodnak minősül az oldalon! Az egy hozzászóláson belüli 5-nél több smiley szintúgy!
2.8 Idézésnél ügyelj rá, hogy ne az egész témát idézd! Jelöld ki a lényeget, és csak azt idézd be!
2.9 E-mail, címet, MSN címet, telefonszámot, címet NE írj ki nyilvánosan! Ha ilyennel találkozunk, azonnal töröljük. Ez a chatre is vonatkozik!
2.10 Az értelmetlen, tartalom nélküli, vagy nem a témához tartozó hozzászólás(oka)t töröljük

3. Téma létrehozása

3.1 Pontos címet adj a témának!
3.2 Lehetőleg így építsd fel:
- cím
- kép (Ha van saját képed a témához, használd a képfeltöltőt: pics.letolteskiraly.info )
- leírás (magyar, hisz magyar fórumon vagy). Ha nem találsz magyar leírást fordítsd le pld. itt: http://webforditas.hu
-méret, kiterjesztés
- videó/audió információ(filmeknél, videóknál) ; rendszerkövetelmény(játékok, programok)
- letöltési link, jelszó
3.3 A letöltési linkeket Hide+Code tag közé rakd!
3.4 Magyar warez oldalról csak a feltöltő engedélyével másolható át feltöltés!
3.5 Tilos megtévesztő, nem megbízható oldalakra mutató(Free lotto, stb), adathalász tárhelyekről származó linkeket kirakni! Az ilyen linkeket tartalmazó feltöltéseket azonnal töröljük, a feltöltő pedig warn-ra számíthat érte!
3.6 Animal, extrém, brutal, ill. 18 év alatti szereplőket felvonultató felnőtt témájú linkek közzététele TILOS az oldalon! Aki ilyen témájú feltöltést helyez el az oldalon, azonnali kitiltásra számíthat!

4. Letöltés

4.1 Ha letöltesz valamit köszönd is meg, ez mindenkinek jólesik! Ha lehet, ne használj egyszavas hozzászólásokat, használd a "Köszi" gombot, ha tetszik az adott téma/hozzászólás. Az értelmetlen, pld. csak smiley(ka)t tartalmazó hozzászólásokat töröljük.
4.2 Miután letöltöttél pár dolgot, te is tölts fel, így bővül az oldal!
4.3 Ha nem találsz valamit, használd a Kérések topicot! Kéréseket a megfelelő kategóriában(film, zene, stb.) tedd fel!
4.4 Ha hibás a téma, vagy halottak a linkek, használd a "Halott link" gombot!

5. Többi tag

5.1 Tiszteld a többi tagot, ők is tisztelni fognak téged!
5.2 Legyél segítőkész, neked is segíteni fognak!
5.3 Sértő, személyeskedő magatartás moderálást von maga után!
5.4 Ha ilyet tapasztalsz, szólj egy moderátornak, vagy adminnak!
5.5 A staff mindenkinek szívesen segít, ha tud.

6. Egyéb

6.1 A folyamatos egyszavas hozzászólások, köszönetek, smileyk küldése nem számít aktivitásnak! Építsd Te is a fórumot, járulj hozzá fejlődéséhez, legyél aktívan a társaság tagja.
6.2 Más oldal bármely reklámozása(chat, pü, stb) admini engedély nélkül tilos! Kivéve az erre szolgáló topicot.
6.3 Észrevételeiddel, javaslataiddal fordulj bátran bármely staff taghoz!
6.4 A szabályok mindenkire vonatkoznak, elolvasás nélkül is!
6.5 A szabályok be nem tartása moderálást von maga után!
6.6 Moderátorok döntését ne kérdőjelezd meg, ha panaszod van, jelezd valamelyik Adminnak!
6.7 A piros színt hagyd meg a moderátoroknak, adminoknak, ne használd.

Egyéb kérdésekben a fórum etikett szabályai a mérvadók.


Letöltés Király Fórum » Letöltés Király Információk » Oldal dolgai » Oldal szabályzat
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: