2,35 millióan töltötték le az Internet Explorer 9 egy nap alatt!

2,35 millióan töltötték le az Internet Explorer 9 egy nap alatt!

Soha nem látott érdeklődés övezi a Microsoft böngészője, az Internet Explorer legújabb verziójának kiadását. A hét elején megjelent új szoftvert ugyanis a kiadását követő első 24 órában közel két és fél millióan töltötték le - és az IE9-et kipróbáló felhasználók száma azóta folyamatosan nő.

Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen az új böngésző az Internet Explorer történelmének legnagyobb dobását képezi az ezredforduló óta, amely számos újítást kínál a felhasználóknak, és amely a legtöbb sebességtesztben csúnyán elveri ellenfeleit.

Az Internet Explorer 9 legfontosabb újításai a minden korábbi verziójánál - és sok esetben a konkurenseinél - is gyorsabb böngészési élmény, az egyszerűsödött felhasználói felület és a HTML5 újdonságainak támogatása. Ezen kívül a szoftver egy egyedülálló, a felhasználók webes nyomkövetését meggátolni képes védelemmel érkezik.




Mindenezek ellenére nem az Internet Explorer 9 a világ a megjelenését követően legnagyobb számban letöltött böngészője. Ezt a címet ugyanis továbbra is a Firefox tudhatja magáénak, amelynek előző, 3-as kiadását több mint 8 millió példányban töltötték le a kiadását követő első napon, még 2008-ban.





Hozzászólás   

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
takihal
Ő 2024.04.04 Csütörtök-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7157

Szavazás

Milyen játékszervert indítsunk?

Reklám