Főoldal » Anyag-archívum
1 2 3 »

Moderátorokat, feltöltőket, informatikai hírszerkesztőt keresünk!

Bővebben a hírben van!

Bővebben...

Bár a Firefox 6 végleges kiadását hivatalosan csak a jövő hét elején jelenti majd be a Mozilla, a cég szokásához híven már napokkal a hivatalos időpont előtt elérhetővé tette böngészőszoftvere következő főverzióját.

Bővebben...

Itt leírom milyen újdonságok vannak a Letöltés Királyon.

Bővebben...

Pénteken oldal karbantartás lesz. Délután 1 órától 2 óráig fog tartani, utána több meglepetés is lesz, de majd megtudjátok. :)

Bővebben...

Az új verzió fő újdonsága a nyomtatási előnézet és az azonnali oldalbetöltés. 17 ezer dollárt fizetett ki a cég a befoltozott biztonsági hibákért.

Bővebben...



A Google szerdán letölthetővé tette honlapjáról Chrome böngészője legújabb főverziójának végleges kiadását. Az új Google Chrome 11 az első verziót képezi, amely a közelmúltban frissített logóval érkezik, de megtalálható benne a weboldalak hanggal vezérlését lehetővé tevő új csatolófelület is.

Bővebben...

Az új "fekete halál" képernyő ugyan kevesebb információt tartalmaz, mint a kék halál - az eltűnt információk azonban az átlagfelhasználók számára amúgy is használhatatlanok voltak

A Windows következő kiadásában végleg búcsút inthetünk majd az operációs rendszer egy rettegett - a stabilabb meghajtóprogram és hardverek terjedésével azonban lassan egyébként is feledésbe merülő - sajátosságának, az ún. "kék halál"-nak.

Bővebben...



A Google tegnap blogbejegyzésben erősítette meg azt a szemfüles tesztelők által már korábban észrevett változást, hogy a Chrome legújabb kísérleti változatai egy a korábbitól eltérő ikonnal érkeznek.

Bővebben...



A gyors kiadás meglepetésnek számít főleg annak tükrében, hogy a cég a múlt hét végén még kénytelen volt egy második kiadásra jelölt változatot is publikálni.

Bővebben...



A Mozilla újabb előzetes verziót adott ki, alig három nappal a végleges verzió tervezett kiadása előtt.

Bővebben...

1-10 11-20 21-26

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
takihal
Ő 2024.04.04 Csütörtök-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7157

Szavazás

Milyen játékszervert indítsunk?

Reklám