Főoldal » Anyag-archívum
« 1 2 3 »



Mint régebben közöltük a Windows 8 a Milestone 3 szakaszban van. Ez a nem régen kiszivárgott képernyő fotókból is bizonyítható. A Windows 8 Milestone 3 témacsomagot letölthetitek oldalunkról!

Bővebben...



A korábbi, a Windows történetét az 1.0-s verziótól egészen a legújabb Windows 7-ig bemutató videó olyan sikeresnek bizonyult, hogy alkotója elkészítette egy újabb reinkarnációját. Ezúttal azonban a Microsoft böngészőjét mutatta be az első kiadástól egészen a hét elején megjelent legfrissebb verzióig.

Bővebben...



Soha nem látott érdeklődés övezi a Microsoft böngészője, az Internet Explorer legújabb verziójának kiadását. A hét elején megjelent új szoftvert ugyanis a kiadását követő első 24 órában közel két és fél millióan töltötték le - és az IE9-et kipróbáló felhasználók száma azóta folyamatosan nő.

Bővebben...



Alig egy nappal az Internet Explorer 9 végleges kiadásának letölthetővé válását követően kiderült, hogy mikorra várható a nagy konkurens Firefox 4 végleges verziójának megjelenése is. A Mozilla munkatársai a böngésző fejlesztési listáján osztották meg a nagy nyilvánossággal, hogy a március 22-i kiadási időpontot célozzák meg - ugyanakkor ismét nyitva hagyták maguknak a kiskaput a megjelenés elcsúsztatására.

Bővebben...



A Microsoft nem rég adta ki a böngészőjének a 9-es változatot, de már hallani, hogy mrá egy új verzión dolgoznak. A hírek szerint már folyik az Internet Explorer 10-es kiadásának a tesztelése, de ez mind titokban zajlik.

Bővebben...



Microsoft tegnap bejelentette, hogy le lehet tölteni a legújabb végleges verziójú böngészőjét. Az Internet Explorer 9 a korábbiaknál gyorsabb és biztonságosabb böngészést tesz lehetővé, és a szoftver egy évtized óta a legjelentősebb továbbfejlesztését képviseli.

Bővebben...


Kiszivárgott információkból a Microsoft Office 15 a fejlesztési szakaszban elérte Milestone 2-es fázist és a jelenlegi build száma: 15.0.2703.1000.
Néhány kép is kiszivárgott a készülő irodai szoftverről!

Bővebben...


Újabb kiszivárgott képernyőfotók láttak napvilágot a Microsoft legújabb operációs rendszeréről.
A két képernyőfotót orosz barátainknak köszönhetjük,amelyekkel bepillantást nyerhetünk,hogy mégis milyen irányba tart a Windows 8 fejlesztése.

Bővebben...



A Microsoft a héten elkészült az Internet Explorer 9 végleges, gyártásra kész (RTM) változatával. A böngésző, amely jövő héttől bárki számára letölthető lesz a végleges kiadásban a 9.00.8112.16421.110308-0330 verziószámot kapta.

Bővebben...



Novell pénteken jelentette be,hogy mostantól bárki számára elérhető az openSUSE legújabb 11.4-es stabil verziója.

Bővebben...

1-10 11-20 21-26

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
takihal
Ő 2024.04.04 Csütörtök-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7157

Szavazás

Milyen játékszervert indítsunk?

Reklám