[ Új Hozzászólás · Taglista · Szabályzat · Keresés a fórumba · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Mark  
Letöltés Király Fórum » Letöltések » Filmek » A nyomorultak (Les Misérables)(1998) (szinkronos,amerikai-angol-német romantikus dráma)
A nyomorultak (Les Misérables)(1998)
ATOSZ43 Dátum: Hétfő, 2011.09.12, 18:14 | Üzenet # 1
Üzenetek: 612
Hírnév
[ 9 ]
Offline


szines,szinkronos,amerikai-angol-német romantikus dráma (1998)
Rendezte: Bille August
Főszerepben: Liam Neeson (Jean Valjean)
Tartalom:
Csendesen érkezik hozzánk Victor Hugo híres regényének - nem tévedés - huszonegyedik filmbéli adaptációja! Nemhiába az egyik legkedveltebb családeposz, hiszen örökérvényű emberi dilemmákat jelenít meg: bűn és megváltás, szerelem és szerelemféltés, törvény és igazság, mindez a nagy francia forradalom utáni zavaros időkbe helyezve. A Bille August rendezte filmben sokak kedvenceit, Liam Neesont és Uma Thurmant láthatjuk. Igazi filmcsemege, amely a zsenge mozi terjesztés miatt nem vívta ki magának a méltó visszhangot. A történet szerint Jean Valjean közel húszévi kényszermunka után kiszabadul. Büntetését élelemlopásért kapta és megélhetéséért újra lopni kényszerül. Éjjelre befogadja egy püspök, akitől reggelre ellopja ezüst gyertyatartóit. Mikor Valjeant elfogják, a püspök nemhogy vádat nem emeltet ellene, hanem odaadja a szegény embernek az ezüsttárgyakat. A gesztus mély nyomot hagy benne. Letelepedik egy kisvárosban, ahol idővel az egyik legbefolyásosabb üzletember és polgármester válik belőle. Múltja mégis kísérti, mikor egy áthelyezett börtönőr lesz a rendőrkapitány, aki felismeri benne régi foglyát. Újra harcolnia kell szabadságáért és megvédenie a szívéhez legközelebb álló embereket a rosszindulatú támadásoktól...





Videó információk:
Méret: 1,36 GB
Hossz: 2:08:31
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 688 x 288 pixel
Bitráta: 1 318 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 2.35

Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
Csatornák száma: 2



Csak felhasználó férhet hozzá


Letöltés Király Fórum » Letöltések » Filmek » A nyomorultak (Les Misérables)(1998) (szinkronos,amerikai-angol-német romantikus dráma)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: