[ Új Hozzászólás · Taglista · Szabályzat · Keresés a fórumba · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Mark  
Letöltés Király Fórum » Letöltések » Filmek » Pokolba az élettel (Give em Hell, Malone)(2009) (szinkronos,amerikai,akció, bűnügyi, thriller)
Pokolba az élettel (Give em Hell, Malone)(2009)
ATOSZ43 Dátum: Csütörtök, 2011.10.06, 20:53 | Üzenet # 1
Üzenetek: 612
Hírnév
[ 9 ]
Offline


Színes,szinkronos,amerikai,akció, bűnügyi, thriller (2009)
Rendező:Russell Mulcahy
Szereplők:Thomas Jane, Ving Rhames, Elsa Pataky, French Stewart, Leland Orser
Tartalom:
Rideg fegyverek garmadája köpködi magából a halálos ólmot, a kemény falba is jut bőven, ám egy részük megtalálja a célját és becsapódik a testbe, hullanak is szép számmal az emberek. Véres pisztolypárbajba csöppenünk rögtön a film elején, acélos főhősünk tör előre egy épületben, konkrétan egy táskát szeretne megkaparintani, de ehhez egy kisebb hadseregen kell keresztülverekednie magát...azaz bocsánat, keresztül kell lőnie magát pár tucat figurán. Közben bemutatkozik (csak, hogy tudjuk kivel van dolgunk) és a nem éppen nyugodt munkája egyetlen alapszabályát is közli: „A nevem Malone. Ha valaki olyan melót végez, mint én, annak előbb kell előkapnod a kést, mint ahogy valaki felemelné az öklét és előbb tüzelned, mint ahogy megkéselnének. Itt csak egyetlen szabály van: Ha meghaltál, akkor úgy is maradsz.”
A történet egy bizonyos táska, illetve annak tartalma körül forog. A helyi gengszter rá is állítja a legjobb embereit az ügyre, kettő ezek közül pszicho, a maradék egy pedig olyan, mint a buldózer, megállíthatatlanul tör előre. Feltűnik még egy csini csaj is, akiről csak egy a biztos, nem az, akinek mondja magát.





Videó információk:
Méret: 1,08 GB
Hossz: 1:32:42
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 624 x 256 pixel
Bitráta: 1 217 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 2.438

Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
Csatornák száma: 6



Csak felhasználó férhet hozzá


Letöltés Király Fórum » Letöltések » Filmek » Pokolba az élettel (Give em Hell, Malone)(2009) (szinkronos,amerikai,akció, bűnügyi, thriller)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: