[ Új Hozzászólás · Taglista · Szabályzat · Keresés a fórumba · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Mark  
Letöltés Király Fórum » Letöltések » Filmek » Védhetetlen (Safe House) DVDRIP.2012 (szinkronizált,amerikai-dél-afrikai akciófilm)
Védhetetlen (Safe House) DVDRIP.2012
ATOSZ43 Dátum: Kedd, 2012.06.12, 20:44 | Üzenet # 1
Üzenetek: 612
Hírnév
[ 9 ]
Offline


színes, szinkronizált,amerikai-dél-afrikai akciófilm (2012)
rendező: Daniel Espinosa
szereplők: Ryan Reynolds (Matt Weston),Denzel Washington (Tobin Frost),Vera Farmiga (Catherine Linklater),Sebastian Roché (Heissler)
Tartalom:
Az elmúlt öt évben Matt Weston egy eldugott, eseménytelen fokvárosi poszton teljesített szolgálatot. Noha már nagyon szeretne teljes képesítésű ügynök lenni, és évek óta várja a lehetőséget, hogy bizonyítson, egyelőre be kell érnie azzal, hogy őrzi a CIA védett házát. A ház első és egyetlen lakója viszont a legveszélyesebb ember, akivel valaha találkozott. Tobin Frost csaknem egy évtizeden át sikeresen bujkált üldözői elől. A CIA egyik legjobb ügynöke, a volt hírszerzőtiszt katonai információkat adott el mindenkinek, akinek volt elég pénze. Titkokat árusított ki Észak-Koreának, terrorista sejteket segített, felmérhetetlen károkat okozott az Egyesült Államoknak. És most visszatért a rezervátumba, egy titokkal. Ahogy Frostot beszállítják kihallgatásra, zsoldosok érkeznek, és ízekre szedik Weston védett házát. Az őrnek és a rabnak éppen hogy sikerül megmenekülnie, és rájönnek, hogy a támadókat terroristák küldték, vagy valaki az ügynökségből, aki bárkit elpusztít, aki az útjába áll. Most Westonon a sor, hogy kiderítse, kiben bízhat meg, mielőtt mindkettejüket kiiktatják a játékból.





Videó információk:
Méret: 1,10 GB
Hossz: 1:50:10
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 656 x 272 pixel
Bitráta: 1 034 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 2.412

Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: AC3 (AC3)
Csatornák száma: 6



Code
http://bitshare.com/files/rop5biro/Vedhetetlen.part1.rar.html
http://bitshare.com/files/avvasvps/Vedhetetlen.part2.rar.html

http://www.cloudnator.com/files/ff9132b7/Vedhetetlen.part1.rar
http://www.cloudnator.com/files/deb883f0/Vedhetetlen.part2.rar

http://xvidstream.net/mffbvu5kw73n
http://xvidstream.net/4j330r4qxkrl


Letöltés Király Fórum » Letöltések » Filmek » Védhetetlen (Safe House) DVDRIP.2012 (szinkronizált,amerikai-dél-afrikai akciófilm)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: