[ Új Hozzászólás · Taglista · Szabályzat · Keresés a fórumba · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Mark, gabor01  
Letöltés Király Fórum » Letöltések » Szoftverek (Vegyesen) » ESET Smart Security v4.2.71.2 + Korlátlan Premium Licenc (Data)
ESET Smart Security v4.2.71.2 + Korlátlan Premium Licenc
Mark Dátum: Kedd, 2011.08.09, 10:04 | Üzenet # 1
Üzenetek: 26
Hírnév
[ 5 ]
Offline
ESET Smart Security v4.2.71.2 + Korlátlan Premium Licenc



| 51.47 MB|
ESET Smart Security v4.2.71.2 + Korlátlan Premium Licenc

Requirements
Memory: 44 MB
Disk Space (Download): 28 MB
Disk Space (Installation): 35 MB

Az internet csodálatos hely a hálózatépítés, az adatok keresésével és szórakoztató, de ez akkor is, ha a rosszindulatú szoftverek és más fenyegetések leselkednek. ESET Smart Security 4 tartja a számítógép biztonságos, fejlett proaktív felderítése, hogy megakadályozza a legtöbb ismert és felfedezetlen fenyegetések óra vagy nap alatt gyorsabb, mint más internetes biztonsági technológiák.

Legfontosabb előnyök
Épül díjnyertes NOD32 antivírus és antispyware motort, ESET Smart Security megáll a legtöbb új fenyegetések proaktív módon, jóval azelőtt, más gyártók is kiadott egy aláírást, maximalizálja a védelem az új és ismeretlen fenyegetések ellen.
* Integrált antispam és személyes tűzfal tartja az online életét biztonságos és tisztítja az internetes forgalmat és e-mail, akkor is, ha SSL-titkosított.
* Megállítja a fenyegetéseket kerüljön a cserélhető eszközök, így megoszthatja a fájlokat bizalommal
* Integrált SysInspector és SysRescue egyszerűsítése rendszer diagnózis és a hasznosítás
* Önvédelem megakadályozza malware megalázó a védelmi szintet
* Apró mintafrissítések történni diszkréten szükség, és nem mocsári le a rendszert

Főbb jellemzők
Okosabb Scanner fenyegetések nem minden esetben lép módon vehet igénybe. ESET Smart Security ellenőrzi SSL-titkosított kommunikációs csatornákon, mint a HTTPS és POP3S és értelmesen vizsgál tömörített fájlokat, hogy megtalálja fenyegetések, hogy más termékek hiányozni. ESET Smart optimalizálás funkció teszi file keresés gyorsabb, mint valaha.

Időtakarékos tűzfal új tanulási mód időt takarít meg azáltal, hogy automatikusan létre tűzfal szabályok betartásával, hogyan végfelhasználók a hálózathoz, miközben a fejlett tűzfal módok erő használók. Pair szabott tűzfal profil megbízható hálózati zóna és a megfelelő tűzfal alkalmazott szabályok alapján automatikusan észlelt hálózati kapcsolat .*

Megbízható zóna hitelesítés azonosítása megbízható hálózati zóna a hálózati konfigurációk (konfigurálható kombinációja host / DNS / DHCP szerver IP-címét, vezeték nélküli SSID, kapcsolati profil, stb), vagy biztonságosan hitelesíteni egy hálózaton keresztül ESET Authentication Server.

Korszerűsített Antispam ESET Smart Security gondoskodik a bosszantó levélszemét egy kisebb, gyorsabb és még hatékonyabb spam-szűrő.
Cserélhető média biztonsági fenyegetések beléphet a PC cserélhető adathordozóról, például USB-meghajtók. Az önálló futó média, ESET Smart Security vizsgál autorun.inf és a kapcsolódó fájlokat, amikor a közepes egészül ki, továbbá, hogy ellenőriz minden olyan fájlt eltávolítható készüléket, ha ez elérhető, vagy közben egy teljes scan a média.

Rendszereszközök ESET SysInspector és ESET SysRescue egyszerűsítése diagnosztizálására és tisztítása a fertőzött rendszerek lehetővé teszik mély vizsgál a rendszer feldolgozza megtalálni a rejtett fenyegetések, és a teremtő bootable megment CD / DVD-re vagy USB-meghajtók, hogy segítsen javítani a fertőzött számítógépeken.
Önvédelmi ESET Smart Security beépített technológia megakadályozza a rosszindulatú szoftverek elrontó vagy kikapcsolni, így biztos lehet benne, a rendszer mindig védeni.

Code
http://data.hu/get/3492794/lapratore.rar




zilah3 Dátum: Hétfő, 2012.04.09, 21:21 | Üzenet # 2
Üzenetek: 1
Hírnév
[ 0 ]
Offline
Üdv!

Ezt a verziós antivírust le tudom tölteni valahonnan esetleg megvan még neked,honlapon,bárhol?!Fel akartam tenni egy másik gépre de a jelszót kicsomagolásnál nem fogadja el,hibára fut!

Köszönöm!

Üdv:

D.Dani


Letöltés Király Fórum » Letöltések » Szoftverek (Vegyesen) » ESET Smart Security v4.2.71.2 + Korlátlan Premium Licenc (Data)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: