[ Új Hozzászólás · Taglista · Szabályzat · Keresés a fórumba · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Mark  
Letöltés Király Fórum » Letöltések » Filmek » Pokoli hajsza (The Objective)(2008) (szinkronizált,amerikai-marokkói háborús, sci-fi, horror)
Pokoli hajsza (The Objective)(2008)
ATOSZ43 Dátum: Péntek, 2011.08.26, 21:45 | Üzenet # 1
Üzenetek: 612
Hírnév
[ 9 ]
Offline


szines szinkronizált,amerikai-marokkói háborús, sci-fi, horror (2008)
Rendező: Daniel Myrick
Szereplők: Jonas Ball, Matthew R. Anderson, Jon Huertas, Michael C. Williams, Sam Hunter, Jeff Prewett, Kenny Taylor, Chems-Eddine Zinoune, Qzaibar Allal, Hammou Abaou,
Tartalom:
2001. November, Afganisztán. Két hónappal az ikertornyok elleni merénylet után egy különleges egység hatol be mélyen az országba, egy CIA ügynök kíséretében, hogy megtaláljanak egy veszélyesnek tartott vallási vezetőt, Mohammad Aban-t. Egy helyi “idegenvezetővel” kiegészülve a csapat egyre beljebb jut a hatalmas hegyek által körülvett, sivatagos tájon, miközben olyan események történnek, amire még a legjobb kiképzésben részesült katonák sincsenek felkészülve. A semmiből hirtelen felbukkanó, majd ugyanígy el is tűnő harcosok támadnak rájuk, időnként pedig nagyon furcsa fények tűnnek fel az égen. A katonákban pedig felmerül a kérdés: lehet, hogy nem is evilági ellenséggel kell szembenézniük? Daniel Myrick, az Ideglelés – The Blair Witch Project maradt a jól bevált receptnél. Ezúttal is egy kis létszámú, ismeretlen arcokból álló csapatot küld a pokolba, ezáltal a nézőket is az utolsó pillanatig bizonytalanságban tartva és a feszültséget a végletekig fokozva.





Videó információk:
Méret: 699,76 MB
Hossz: 1:26:19
Típus: AVI (XviD - XviD project)
Felbontás: 576 x 320 pixel
Bitráta: 992 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 16/9

Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2



Code
http://bitshare.com/files/626wa3it/Pokoli.hajsza.avi.html

http://www.fileserve.com/file/ZM2g3QF/Pokoli.hajsza.avi

http://www.uploadstation.com/file/wHcvFzj/Pokoli.hajsza.avi


Letöltés Király Fórum » Letöltések » Filmek » Pokoli hajsza (The Objective)(2008) (szinkronizált,amerikai-marokkói háborús, sci-fi, horror)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: