Cikkek Blogok Mark blogja Telepítsünk Windows 7-et!

Telepítsünk Windows 7-et!

A Windows 7 telepítése

Feltétlen érdemes mindenkinek kipróbálni ezt az operációs rendszert, nagyon szuper, a windows 7 az, aminek a vistának kellet volna lennie. Nagyon szép, és még gyors is. Én nagyon megkedveltem. Mellesleg teljesen ingyenesen letölthető a microsoft oldaláról, és még termékkulcsot is kapunk, amivel 2010. juníus 1-ig teljesen jogtisztán használhatjuk.

Hivatalos gépigény

A Microsoft közzétette a Windows 7 hivatalos minimum gépigényét, így mindenkinek érdemes gyorsan áttekintenie, hogy vajon a rendszere alkalmas-e a Windows 7 futtatására. Adalék még a felsoroltakhoz, hogy kompatibilitási problémák csak azon eszközökkel lehetnek, amelyek 2 évnél idősebbek. A Microsoft ugyanis a Windows Vista kódbázisára építette a hetest, így amely eszköz kompatibilis a Vistával, az tökéletesen elmuzsikál a Windows 7 alatt is.
1 GHz processzor (32- or 64-bit)
512 MB RAM (Home Basic); 1 GB RAM minden más veriónál
15 GB tárhely
DirectX 9 kompatibilis videokártya 32 MB memóriával (Home Basic); minden más verzióhoz minimum 128 MB belső memória és WDDM támogatás szükséges.

Az én tapasztalatom az, hogy ha 100%-ra ki akarjuk élvezni a Windows 7 adta lehetőségeket és a fullos vizuális effekteket, akkor minimum 2gb ram, 60gb tárhely a rendszernek, min 256mb videókártya(DX9 kompatibilis), meg valami komolyabb processzor, 2,0ghz körül, 64bites kétmagos proci a legtutibb. Ha van rá mód, érdemes a 64bites verziót telepíteni a se7en-ből, gyorsabb, jobban kihasználja a processzor lehetőségeit.

Ha alkalmas a gépünk a Windows 7 futtatására, akkor letöltjük a nekünk megfelelő verziót, kiírjuk egy dvd-re a letöltött képfájlt, ha megvan a dvd, újraindítjuk a gépet, bebootolunk a dvd-ről, és aztán követjük a videóban látottakat lépésről lépésre.
Hozzászólások   

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

A fejezet kategóriái

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
adr14n
Ő 2021.09.25 Szombat-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7041

Szavazás

Hogy tetszik az új design?

Reklám