Cikkek CopyPaste "Isten üzemmód" Windows 7-ben

"Isten üzemmód" Windows 7-ben

Érdekes új "központi vezérlést" a Win7-ben, ami azonban valamilyen oknál fogva igencsak el lett rejtve, és csak egy hosszú kód megadásával érhető el. A neve valóban GodMode, vagyis Isten üzemmód.

Persze világteremtésre, özönvízre, nyelvzagyválásra és más hasonló finomságokra nem ad lehetőséget, viszont gyakorlatilag mindent, amit csak állítani, igazítani, módosítani és manipulálni lehet a Win7-ben (egérmutatótól merevlemez-particionálásig), összegyűjt egy helyre, hogy kényünk-kedvünk szerint tegyünk velük, amit csak akarunk.

Külön érdekessége a dolognak, hogy a jelek szerint Vista alól is működik, azonban annak csak a 32 bites változatánál. A 64-es összeomlik tőle, úgyhogy ott senki ne kísérletezzen vele. A GodMode a következőképpen aktiválható: létrehozunk az asztalon egy új mappát, majd nyomban át is nevezzük a következőre:

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}Amint ez megvan, a mappa ikonja máris megváltozik (egy vezérlőpult-féle ikonra), rákattintva pedig máris hozzáférhetünk az "isteni" központi vezérlőpulthoz és annak a megannyi lehetőségéhez. Érdekes módon a Microsoft egyelőre még nem nyilatkozott erről az érdekességről. Nagyon fontos, hogy aki nem akarja így megpiszkálni a rendszerét az ne használja ezt a lehetőséget, mert károkat is okozhat!


Az eredményHozzászólások   

Mark
 2011.01.01
0  
  Szívesen
Válasz Idézés

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

A fejezet kategóriái

CopyPaste [26]
Másolt anyagok.
Blogok [3]

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
gazdagd526
Ő 2021.10.19 Kedd-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7044

Szavazás

Milyen játékszervert indítsunk?

Reklám