Szakasz

Szakasz DvdRip Szinkronos



(Platoon)
Háborús / Dráma, 1986 - amerikai film
Rendezte:Oliver Stone
F?szerepben: Tom Berenger, Willem Dafoe, Charlie Sheen, Forest Whitaker, Kevin Dillon, Johnny Depp
Tartalom:
Oliver Stone négy Oscar-díjat nyert alkotása (köztük a legjobb film és a legjobb rendezés díja) felrázta és sokkolta Amerikát és a világot. A film egyike volt az els? olyan alkotásoknak, amelyek nem csak mellékesen említették meg a vietnámi háborúban elkövetett b?nöket, hanem kíméletlenül szembesítették velük a társadalmat.
Stone részben saját élményeire támaszkodva írta meg a fiatal, a háborús szolgálatra önként jelentkez?, naiv és lelkes Chris Taylor történetét, pokoljárását. Taylor az egyetemet hagyta ott, hogy Vietnámba menjen harcolni egy olyan ügyért, amelyr?l azt hitte, hazáját szolgálja. A repül?r?l leszállva azonban máris egy idegen világban találja magát. Ott, ahol nem lelkes amerikaiak indulnak harcba országukért, hanem elgyötört, megfáradt, fásult és kiábrándult férfiak számolják a perceket, amelyek elválasztják ?ket a biztonságos hazaúttól.
Chris szakaszát két sokat tapasztalt öreg katona vezeti. Barnes ?rnagy, akinek sebhelyek szántotta arca híven tükrözi lelke romlottságát és Elias ?rnagy, a nyugalom, a morál és a tisztesség él? szobra, aki másokkal ellentétben még mindig az els? sorban harcol, és példát mutat embereinek, annak ellenére, hogy ? maga már régóta nem hisz a háborúban. Chris számára életre szóló tanulság a háború, amelyben kénytelen szembesülni az egyik legnagyobb morális problémával: tolerálható-e a gyilkosság a frontvonalban...
Hossza: 113 perc

Letöltés:

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
PART 8
PART 9
PART 10
PART 11

Pass: atosz43





Hozzászólások   

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

A fejezet kategóriái

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
gazdagd526
Ő 2021.10.19 Kedd-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7044

Szavazás

Hogy tetszik az új design?

Reklám