Letöltések Programok Biztonság Kaspersky Internet Security 11.0.0.232 (Angol)

Kaspersky Internet Security 11.0.0.232 (Angol)

Kaspersky Internet Security 11.0.0.232 (Angol)

Kép

A Kaspersky Internet Security 2011 vírusirtó program teljes körű védelmet biztosít számítógépünk számára. A hagyományos anti-vírus funkciókon felül beépített személyi tűzfalat, levélszemé szűrőt, adathalászat elleni védelmet és szülői felügyelet modult is tartalmaz.

A Kaspersky Internet Security 2011 vírusirtó az Anti-Virus változat képességein túl még az alábbiakat is képes elvégezni:

A szoftver megvizsgálja a honlapokat böngészés közben, és blokkolja az esetleges kártékony, web alapú tartalmat. Ezenkívül blokkolja a felugró ablakokat és reklámokat is, amelyeket a víruskészítők gyakran a személyes adatainkat ellopó trójai programok PC-nkre való telepítéséhez használnak fel.

A kártékony programok jelentős része megpróbálja megszerezni féltve őrzött felhasználóneveinket és jelszavainkat a Windows Protected Storage-ból az online bankszámlához, árverési oldalakhoz, internetes boltokhoz, chat szobákhoz, online játékokhoz, és hasonló alkalmazásokhoz. A vírusirtó ellenőrzi és meggátolja ezen kísérleteket.

A Kaspersky Internet Security 2011 továbbá kiszűri az adathalász e-maileket, és védelmet nyújt azokkal az oldalakkal szemben, amelyek célja, hogy rávegyék a felhasználót banki adatainak megadására.

A KIS 2011 vírusirtó segítségével a szülők a nem kívánt internetes tartalmakat feketelistára helyezhetik, így megvédhetik gyermeküket azok megtekintésétől. Ezek a listák a gyermek korának függvényében változtathatók. Továbbá a szülők azt is megszabhatják, hogy mennyi időt tölthet a gyermek az interneten.

Link ellenőrzése: 2010.08.28.

Jelszó: www.oprend.hu

Forrás:oprend.hu
Hozzászólások   

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
ecsanfilofax
Ő 2021.10.16 Szombat-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7043

Szavazás

Hogy tetszik az új design?

Reklám