Letöltések Programok Multimédia Adobe photoshop CS5+keygen (Magyar)

Adobe photoshop CS5+keygen (Magyar)

Adobe photoshop CS5+keygen (Magyar)

Kép

A Photoshop CS5 számtalan új eszközt tartalmaz, amelyekkel maximálisan kihasználható a felhasználók kreativitása. A Mixer Brush keverõecset színek megszámlálhatatlan kombinációját egyesíti egyetlen festõecsetben, a Bristle Tipssel pedig élethû ecsetvonások hozhatók létre. A Puppet Warp eszköz segítségével a felhasználók nagy pontossággal helyezhetnek vagy alakíthatnak át bármely képelemet, például kiegyenesíthetnek egy behajlított kart egy fotón, vagy a tájkép manipulálásával új perspektívát hozhatnak létre.

A tartalomfüggõ kitöltés alapjául szolgáló új képi intelligencia eltávolít a képrõl bármilyen részletet vagy objektumot, megvizsgálja a környezetet, majd a folytonosságot megtartva kitölti az üresen maradt helyet. A környezõ terület megvilágítása, árnyalata és a képzaj tökéletesen illeszkedik, ami olyan hatást kelt, mintha az eltávolított tartalom soha nem is létezett volna. Az új Refine Edge technológiának köszönhetõen a már-már lehetetlennek tûnõ képkijelölések is lehetségessé válnak. Ez a technológia felismeri és maszkolja akár a legbonyolultabb éleket is - például hajszálak vagy lombozat esetén -, és egyúttal kiküszöböli a háttérszín szennyezõdését. A mostani verzióba több mint 30 olyan funkció és fejlesztés is belekerült, amelyeket közvetlenül a Photoshop felhasználóinak tábora kért. Ilyen például a képek automatikus kiegyenesítése, a harmadolási szabályt alkalmazó körbevágó eszköz, a színkiválasztó, valamint a 16 bites képek JPEG formátumban történõ mentésének lehetõsége. Ezek a technológiai erõfeszítések olyan, csekélynek tûnõ fejlesztéseket céloztak, amelyek közvetlen hatással vannak a mindennapi munkafolyamatokra, de nem mindig kerülnek az új verziókban megvalósítandó fejlesztések listájának élére. Közvetlenül a szoftverbõl érhetõ el az új, testreszabható Adobe Mini Bridge panel is, amely a fájlok gyorsabb keresését és kezelését szolgálja.

Az új Adobe Repoussé technológiával a felhasználók könnyen készíthetnek 3D emblémákat és rajzelemeket bármely szövegrétegbõl, alakzatból vagy maszkból, emellett csavarhatják, forgathatják és domboríthatják is a terveket, hogy különféle vizuális hatásokat érjenek el. A 3D objektumok valóságos megjelenésének ábrázolására az új anyagtár a lehetõségek gazdag kínálatát nyújtja, amelyek között króm, üveg és parafa is található. A felhasználók azzal is tökéletesíthetik a 3D objektumok megjelenését, hogy az új árnyékfogóval gyorsan tudnak árnyékokat létrehozni. Mozgó tartalom esetén az olyan eszközök, mint a festés, a szöveg vagy a klónozás könnyen, egyetlen gyorsbillentyûvel közvetlenül használhatók egy videó több képkockáján.

A fényképészek számára a Photoshop CS5 már a nagy dinamikatartomány (HDR) következõ generációs képességeit kínálja. Több felvétel egyetlen HDR-képen történõ ötvözésekor a Photoshop CS5 reprodukálja a jelenet teljes árnyalattartományát. Az új HDR Pro használható szellemképek eltávolítására, valamint az árnyalatok hatékonyabb leképezésére és kiigazítására is. A HDR árnyalás révén a felhasználók bármely, egyetlen expozícióval készült képpel is ugyanazt a meghökkentõ látványt érhetik el, amelyet a HDR képek nyújtanak.

Linkek ellenőrizve: 2010.08.12.
Hozzászólások   

Mark
 2011.03.16
0  
  Szívesen smile tongue wacko wink biggrin
Válasz Idézés

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
adr14n
Ő 2021.09.25 Szombat-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7041

Szavazás

Hogy tetszik az új design?

Reklám