Letöltések Programok Multimédia Cyberlink PowerDVD 11 Ultra működő kulccsal

Cyberlink PowerDVD 11 Ultra működő kulccsal

Cyberlink PowerDVD 11 Ultra működő kulccsal

Kép

A CyberLink médiaszoftverének új kiadása iPhone és Android forrásokból is képes dolgozni.

A gyártó az új verzióval erőteljesen a közösségi média és a mobil okos eszközök irányába fordult, de emellett továbbra is ugyanúgy alkalmas akár Blu-ray, DVD és zenelejátszásra is.
Egy sor új funkció jelent meg a programban, melyekkel átvihető illetve lejátszható tartalom az iPhone, iPad, iPod Touch (iOS) készülékekről és Android operációs rendszert futtató okostelefonokról és táblagépekről. Most már a közösségi oldalak is szolgálhatnak médiaforrásul, azaz a Facebookon, Flickr-en és YouTube-on megosztott anyagokat is lejátssza a program, a YouTube videók minőségjavításon esnek át és kényelmesen nézegethetünk képeket, diavetítéseket a másik két oldal kínálatából.
A film- és hangélmény tekintetében is történt előrelépés, a program kereskedelmi változataiban (nem hardverhez mellékelt OEM) már adott a DTS 5.1 és a Dolby Digital Plus hang támogatása.
Ahogy az előző változatban, úgy a 11-esben is rendelkezésre áll a 3D támogatás, beleértve a 2D tartalmak felkonvertálását is. Maradt a TrueTheather technológia is, mellyel a normál felbontású felvételek skálázhatók és javíthatók fel. A TrueTheather Surround is a csomag része maradt, segítségével sztereó hangrendszerhez is nyerhetünk hang mélységérzetet.
Az említett mobil eszközök tulajdonosai feltelepíthetik a PowerDVD Remote alkalmazást és azzal távirányíthatják a PC-n futó PowerDVD-t, azaz a Blu-ray és DVD vagy zenelejátszást. Az egér is átvehető a telefonokkal, a fotók nézegetésekor, nagyításkor pedig kihasználhatók a multi-touch képességek.
Az Ultra, Deluxe és Standard kiadások rendre 100, 70 és 50 dollárba kerülnek, az okostelefonos Remote alkalmazás 5 dollárért tölthető le a Standard csomag tulajdonosai számára, a két nagyobb változat pedig már tartalmazza.

Windows 7 32-64 bit/Vista 32-64 bit/XP 32 bit

Kép


Jelszó:
Kampuchea

Hozzászólások   

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
kcseszter2004
Ő 2024.06.21 Péntek-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7161

Szavazás

Hogy tetszik az új design?

Reklám