Letöltések Programok Rendszereszköz Symantec Norton Ghost 15 (Angol)

Symantec Norton Ghost 15 (Angol)


Kép

A Norton Ghost az egyik legjobb, legtöbbet tudó és sokoldalú rendszermentő és visszaállító (backup) alkalmazás Windows alá. Legújabb változata már Windows 7 alatt is teljes körűen működik.
A Norton Ghost olyan mélyen képes beépülni rendszerünkbe, hogy emiatt szükséges volt az új Windowshoz is hozzáigazítani. Természetesen a hetes Windows támogatása mellett számos más hasznos újdonság is bekerült a programba, de a régebbi funkcióknak sem kell szégyenkezniük.
A program képes az általunk kijelölt típusú fájlokról teljes és különbözeti mentést is készíteni, valamint a megadott partíciókról teljes mentést létrehozni. A mentések lehetnek azonnaliak, konkrét időpontra, vagy akár heti/havi gyakorisággal előre időzítettek is. A mentés egy távoli gépről, a hálózaton keresztül is elindítható, amennyiben erre jogosultságot adtunk a másik gép számára.
A mentést a programot gyártó Symantec internetes szignálja is elindíthatja, ha valamiféle durva, még nem javított Windows biztonsági fenyegetettségre derülne fény. E szolgáltatást a számunkra ijesztő Threatcon fenyegetési szint beállításával aktiválhatjuk, amely alapértelmezés szerint ki van kapcsolva. A mentések célja a helyi és hálózati (FTP és NAS is) meghajtók mellett CD/DVD, illetve a 15-ös verziótól Blu-ray író is lehet, ezeket külön program nélkül is kezeli a Norton Ghost. A mentéseket jelszóval védhetjük, illetve adott méretűre darabolhatjuk, ha később kívánjuk lemezre írni a mentési állományokat.
A létrehozott mentések – ezeket recovery pointnak nevezi a Ghost – tartalma szabadon böngészhető, a teljes lemezképek virtuális meghajtóként felcsatolhatók rendszerünkbe, így egy-egy keresett fájl a mentés teljes visszatöltése nélkül is visszaállítható.

Link ellenőrizve: 2010.07.22.

Jelszó: www.oprend.hu
Hozzászólások   

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
ecsanfilofax
Ő 2021.10.16 Szombat-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7043

Szavazás

Milyen játékszervert indítsunk?

Reklám