Letöltések Programok Irodai programok Microsoft Office 2010 Professional Plus RTM Magyar (x86&x64)

Microsoft Office 2010 Professional Plus RTM Magyar (x86&x64)

Microsoft Office 2010 Professional Plus RTM Magyar (x86&x64)A Microsoft Office 2010 programcsomaggal még rugalmasabb és hatékonyabb módokon nyújthatja a legjobb teljesítményt – munkahelyén, otthonában vagy az iskolában egyaránt.
Az ötletek kreatív megvalósítását megkönnyítő eszközöknek köszönhetően lenyűgöző jelentéseket és bemutatókat hozhat létre. Akkor is naprakész maradhat a projekteket illetően, ha távol van a számítógéptől, hiszen böngészőn vagy Windows-alapú mobiltelefonról is elérheti az Office-fájlokat.1 Hatékonyan működhet együtt másokkal, legyen szó megosztásról, szerkesztésről vagy ellenőrzésről – akár különböző földrészekről vagy időzónákból is.
Az Office 2010 alkalmazásaival egyszerűbben hozhat döntéseket és végezheti el feladatait, az eredmények pedig kimagaslók lesznek, tekintet nélkül arra, hogy honnan vagy milyen módon végzi munkáját.
Fejezze ki és mutassa be látványosan ötleteit:
A továbbfejlesztett kép- és médiaszerkesztési funkciókkal egyszerűen adhat egy csepp kreativitást munkájához, ily módon ötletei kitűnnek majd a többi közül. Akár munka- vagy osztálytársainak adja elő bemutatóját, akár egy vállalati brosúrát vagy személyes meghívót szerkeszt, az Office 2010 segítségével nem szükséges grafikai tervezőt fogadnia ezekhez a feladatokhoz.
Az Office 2010 bizonyos programjaiban közvetlenül szerkesztheti képeit. Ha még vonzóbbá szeretné tenni a képeket, választhat a pazar művészeti effektusok garmadájából, vagy kipróbálhatja az új háttér-eltávolító eszközt.
A Word 2010 és Publisher 2010 programban használható új OpenType tipográfiai eszközzel vonzóbb külsőt adhat a szövegnek. Kipróbálhatja a számos OpenType betűtípusban elérhető ligatúrákat, stíluskészleteket és más tipográfiai funkciókat.
A beágyazott videoklipeket közvetlenül szerkesztheti a PowerPoint 2010 programban mindenféle további szoftver nélkül. Körülvághat bizonyos részeket, elhalványulást vagy egyéb effektusokat adhat hozzá, de további animációt elindító könyvjelzőt is beszúrhat a videoklipbe.
A könnyen kezelhető eszközökkel még hatékonyabban dolgozhat:
Az Office 2010 fejlesztéseit kihasználva még intuitívabban végezheti munkáját, így csak a feladatra kell koncentrálnia, következésképp jobb eredményt érhet el.
Az Office 2010 megkönnyíti a funkciók megkeresését és használatát. A hagyományos Fájl menüt felváltó új Microsoft Office Backstage™ nézet használatával egy központi helyen és egyszerűbben érheti el az olyan műveleteket, mint a mentés, a megosztás, a nyomtatás és a közzététel. A saját munkastílusának megfelelően testre szabható, továbbfejlesztett menüszalagnak köszönhetően már több parancs érhető el egyetlen kattintással.
Az Office 2010 legtöbb alkalmazásában megtalálható Élő minta szolgáltatásnak köszönhetően már a beillesztés előtt megtekintheti, hogyan fog kinézni a dokumentum a művelet végrehajtása után.
A OneNote 2010 alkalmazás, melyben egy helyen tárolhatja, rendszerezheti és követheti nyomon a lejegyzett információkat, segít abban, hogy egyetlen ötlete se merüljön feledésbe. Könnyített navigálás, keresési eszközök, új lapváltozatok és wikihivatkozások segítenek a források gyors megtalálásában és nyomon követésében. A Word 2010, a PowerPoint 2010 és az Internet Explorer program használata közben akár jegyzeteket is készíthet, és a program automatikusan menti a jegyzethez a forrástartalomra mutató hivatkozást.
A Word 2010 továbbfejlesztett navigációs ablaka segít a szükséges elemek gyorsabb megtalálásában. Gyorsan böngészhet a fejlécek között vagy használhatja a beépített keresési eszközöket, melyekkel azonnal kereshet a dokumentum tartalmában, kiemelve a szövegből a találatokat.
Könnyebben láthatja át az adatokat, így jobb döntéseket hozhat:
Legyen szó a vállalat pénzügyeiről vagy éppen a háztartás költségvetéséről, az Office 2010 könnyebbé teszi az adatok kezelését, elemzését és könnyen értelmezhető megjelenítését.
Az Excel 2010 új szemléltetőeszközeivel a legbonyolultabb adatokat is érthetővé teheti. Az értékgörbéknek nevezett apró diagramokkal az értékek mellett azok elemzésének grafikus összegzését is megjelenítheti, míg a szeletelőkkel dinamikusan szűrheti a kimutatásokban vagy kimutatásdiagramokban található adatokat.
Felejtse el a távolság és a kommunikációs akadályok szabta korlátokat:
Az Office 2010 innovatív és rugalmas módon hozza közelebb az embereket. Az új technológiák és a továbbfejlesztett funkciók segítenek a fájlok megosztásában és a kommunikációban.
Az Office 2010 új társszerzői szolgáltatásainak használatával a fájlokat a különböző helyen tartózkodó felhasználók is szerkeszthetik egyszerre. A társszerzőség a következő programokban érhető el: Word 2010, PowerPoint 2010, OneNote 2010, Excel Web App és OneNote Web App.
A PowerPoint 2010 új Diavetítés közvetítése funkciójával élő bemutatókat tarthat az interneten. A távoli közönség jó minőségben tekintheti meg a bemutatót, és ehhez még a PowerPoint alkalmazás telepítésére sincs szükség.
Az Outlook 2010 segít a túl sok beérkező információ csökkentésében és a levelezés hatékonyabb kezelésében. A továbbfejlesztett, témák szerinti nézet és a témakezelő eszközök lehetővé teszik az ismétlődő üzenetek eltávolítását és egy több e-mailből álló levelezés figyelmen kívül hagyását. A Mellőzés funkció az összes meglévő és jövőbeli üzenetet egyenesen a Törölt elemek mappába helyezi át. Az új gyorsműveletekkel egyetlen kattintással hajthat végre több lépésből álló feladatokat, például a válaszolást vagy törlést.
A szükséges adatokhoz időtől és helytől függetlenül, tetszőleges módon férhet hozzá:
Az Office 2010 alkalmazásaival könnyedén folytathatja munkáját útközben is, hiszen Office-dokumentumait és -jegyzeteit bárhonnan elérheti. Ehhez elég egy böngésző, egy számítógép vagy egy intelligens telefon.
Az Office Web Apps alkalmazások a Microsoft Office 2010 alkalmazások online megfelelői. A fájlokat SharePoint-webhelyen vagy egy Windows Live SkyDrive-meghajtón mentheti, így később gyakorlatilag bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről elérheti és szerkesztheti őket.
A Microsoft Office Mobile 2010 programcsomag jóvoltából már Windows-alapú telefonján is élvezheti a Microsoft Office 2010 hatékony és jól ismert eszközeinek előnyeit.5 Ismerje meg a kifejezetten mobileszköz képernyőjére fejlesztett, funkciókban gazdag felhasználói felületet, és dolgozzon akár útközben.
A korábban Microsoft Office Groove néven ismert SharePoint Workspace 2010 alkalmazás kitágítja a SharePoint 2010 tartalmainak határait. Egyszerűen frissítheti a dokumentumok és listák tartalmát akár offline módban is, amikor pedig ismét kapcsolódik a hálózathoz, a rendszer minden változtatást automatikusan szinkronizál a kiszolgálóval.
Akár személyes vagy üzleti projektet tervez, akár barátaival vagy a csapat tagjaival kíván együttműködni, az Office 2010 gyorsabban, rugalmasabban és eredményesebben segít megoldani problémáit.

Teljesen magyar nyelvű,végleges RTM! Nem próbaverzió!
A telepítéshez nem kell kulcs és aktiválni sem kell 30 napig!

Teljesen magyar nyelvű,végleges RTM! Nem próbaverzió!
A telepítéshez nem kell kulcs és aktiválni sem kell 30 napig!

A aktiválás menete a követhező:
-Mikor feltelepítetted az Office-t,ezután kapcsold ki a vírusírtódat!
-Töltsd le az aktívátort,majd adminisztrátorként indítsd el!
-Ezután Install/Uninstall KM service-re katt!
-Majd nyomj "y"-t,
-Hagyd hogy lefusson majd nyomj egy gombot!
-Ezután Activation Office 2010 VL, hagyd hogy lefusson
-Majd nyomj ismét egy gombot
-Az aktiválás kész!
-Ezután lépj be az exelbe,majd Fájl/Súgó/Termékkulcs módosítása
-Írd be a serialt. (Ha nem írod be akkor is jó 30 napig!)
-És kész!


Ezzel kell aktiválni!!!
http://data.hu/get/2751610/mini-KMS_Activator_v1.3_Office2010_VL_ENG.By.Kori.rar.html

Forrás:
http://oprend.hu


Hozzászólások   

nistvan10
 2014.08.09
0  
  Sajnos sem a programot sem az aktívatort nem lehet letölteni. sajnálom minden reményem ebben vot mert igaz máshol is megvan de mind hibás és azt gondoltam majd ez de ne jött be ha netán tudsz vele valamit tenni légy kedves mert mint mondtam nincs még egy ami használható de az is lehet a microsoft ide is eljutott és ők rondítottak bele. 

                                   üdv Pista
Válasz Idézés

Nagyi4677
 2013.11.19
0  
  Segítsen Valaki!
Le szeretném tölteni az office2010 magyar nyelvűt itt vagyok a letöltéskirályban meg van az oldal, na akkor most mit kell csinálni? Minek utána, hogy kezdő vagyok.
Válasz Idézés

nistvan10
 2014.08.09
0  
  Nem letölthető a program most tapasztaltam én is.

                  üdv István
Válasz Idézés

Feri72
 2013.09.12
0  
  Csak felhasználó férhet hozzá
sad
Válasz Idézés

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
kcseszter2004
Ő 2024.06.21 Péntek-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7161

Szavazás

Hogy tetszik az új design?

Reklám