Internet Explorer 10 lesz a Windows 8-ban?

Internet Explorer 10 lesz a Windows 8-ban?

A Microsoft nem rég adta ki a böngészőjének a 9-es változatot, de már hallani, hogy mrá egy új verzión dolgoznak. A hírek szerint már folyik az Internet Explorer 10-es kiadásának a tesztelése, de ez mind titokban zajlik.

Az információk forrásául szolgáló Win7China oldal korábban elsőként közölt valódinak bizonyult képernyőfotókat a Windows 8-ról, így vélhetően jelenlegi, az IE10-zel kapcsolatos információik is helytállóak lehetnek. Ezek szerint az Internet Explorer 10 már részét képezi a Windows 8 jelenlegi, Milestone 3-as kódjelű verziójának, és értelemszerűen ezzel a böngészővel fog majd érkezni a következő Windows operációs rendszer végleges kiadása is.



Ha a fenti információk helytállóak, akkor nem kizárt, hogy a Microsoft már heteken belül bemutatja az IE10 egy korai fejlesztői változatát, méghozzá az idei MIX konferencián. Redmond a webes összejövetelt tavaly az IE9 első nyilvános előzetesének bejelentésére használta fel, és ha valóban csak egy évre vagyunk az IE10 megjelenésétől, akkor nem kizárt, hogy idén már ez utóbbi egy fejlesztői változatát fogja a MIX11-en bemutatni.





Hozzászólás   

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
takihal
Ő 2024.04.04 Csütörtök-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7157

Szavazás

Hogy tetszik az új design?

Reklám