OpenSuSE 11.4 már letölthető!

OpenSuSE 11.4 már letölthető!

Novell által támogatott, világméretű openSUSE projekt keretében ma bejelentették, hogy az openSUSE 11.4 elérhetőségét. Az openSUSE 11.4 az első jelentős közösségi disztribúció, amely tartalmazza a LibreOffice stabil kiadását, valamint a korábbinál nagyobb teljesítményű Firefox 4.0 böngészőt, amely teljesen áttervezett felhasználói felületet kapott. Emellett ebben a verzióban a népszerű nyílt forráskódú Scribus kiadványszerkesztő első Qt4-alapú kiadása is megtalálható.



Az openSUSE 11.4 jelentős fejlesztéseket vonultat fel, az egyik ilyen például az új Broadcom vezeték nélküli hálózati eszközök illesztőprogramja, amelynek köszönhetően számos új notebook válik azonnal használhatóvá a vásárlás után.

Ebben a verzióban mutatkozik be a Tumbleweed, amely az openSUSE 11.4 folyamatos frissítési csomagtára.


Az openSUSE 11.4 továbbra is választási lehetőséget kínál az ügyfeleknek az asztali számítógépek terén, a teljes körű szolgáltatásokat nyújtó KDE Plasma és GNOME felületektől kezdve a kis erőforrás-igényű XFCE és LXDE környezetekig, amelyeket élvonalbeli funkcionalitás és a legújabb Linux ajánlatok egészítenek ki.

OpenSuSe 11.4 letöltése az openSuSe oldaláról: openSUSE 11.4







Hozzászólás   

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
davidlazok06
Ő 2024.03.24 Vasárnap-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7156

Szavazás

Hogy tetszik az új design?

Reklám