Új logót kap a Google Chrome

Új logót kap a Google Chrome

A Google tegnap blogbejegyzésben erősítette meg azt a szemfüles tesztelők által már korábban észrevett változást, hogy a Chrome legújabb kísérleti változatai egy a korábbitól eltérő ikonnal érkeznek. Az új Chrome ikon alapjaiban a régire emlékeztet, azonban annak egy egyszerűbb, sematikus változatát képezi.

A cég szerint az új logó tükrözi azon törekvésüket, hogy minél egyszerűbbé és sallangmentesebbé tegyék a böngészési élményt felhasználóik számára, és a korábbiaknál jobban illeszkedik a Chrome az utóbbi kiadásokban még egyszerűbbé, még letisztultabbá vált felületéhez is.


Az új logó elődje egyszerűsített, sematikus verzióját képezi

Ezen kívül az új szimbólumot a korábbi, 3D-s hatást keltő, árnyékolt logónál egyszerűbb lesz reprodukálni különböző nyomtatott anyagokban és animációs médiában is, hiszen kevesebb színt használ, és újraszerkesztése is jóval egyszerűbben lehetséges.

Az új Chrome ikon egyelőre csak a böngésző béta csatornáról letölthető verzióiban van jelen, de a Google szerint néhány héten belül a Chrome stabil kiadásaiban is leváltja elődjét.






Hozzászólás   

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
takihal
Ő 2024.04.04 Csütörtök-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7157

Szavazás

Hogy tetszik az új design?

Reklám