Március 22-én érkezik a Firefox 4 végleges kiadása!

Március 22-én érkezik a Firefox 4 végleges kiadása!

Alig egy nappal az Internet Explorer 9 végleges kiadásának letölthetővé válását követően kiderült, hogy mikorra várható a nagy konkurens Firefox 4 végleges verziójának megjelenése is. A Mozilla munkatársai a böngésző fejlesztési listáján osztották meg a nagy nyilvánossággal, hogy a március 22-i kiadási időpontot célozzák meg - ugyanakkor ismét nyitva hagyták maguknak a kiskaput a megjelenés elcsúsztatására.

Ez azt jelenti, hogy akkor fogják kiadni a Firefox 4 végleges verzióját, ha addig nem találnak valami súlyos hibát. Ha ez betörténik, akkor elhalasztják a kiadást, és újból lehet találgatni, hogy mikor fog majd megjelenni.



Mozilla eredetileg tavaly ősszel akarta megjelentetni az új generációs böngészőjét. Azért is csúszott a megjelentetés, mert a konkurenseknél (Internet Explorer 9, Chrome) bevezetett újdonságok lekoppintásán dolgozott. Így a Firefox végül csak a hónap elején tudott kiadásra jelölt változatba lépni.

A Firefox 4 olyan az Internet Explorer 9-ben már bemutatkozott újdonságokat fog tartalmazni, mint a hardveresen gyorsított grafika és webes nyomkövetés védelem egy kezdetlegesebb változata. A böngésző egyetlen komoly adujának a Microsoft szoftverével szemben az ígérkezik, hogy a Windows XP-n is képes lesz működni, míg a Internet Explorer 9 kizárólag Vista-n vagy Windows 7-n használható.



A Mozilla megemlíti,hogy a Firefox 5 pár hónappal a 4-es verzió után kiadásra kerülhet.





Hozzászólás   

Hozzászólás hozzáadása

Megosztás panel

Megosztás:
URL:
BBcode:
HTML:
Like:

Facebook

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ma ők jártak itt:

Legújabb tagunk:
takihal
Ő 2024.04.04 Csütörtök-kor regisztrált
Üdvözöljük!
Felhasználók száma: 7157

Szavazás

Milyen játékszervert indítsunk?

Reklám